fbpx

Alati on kurb näha, kui sõprussidemed lagunevad. Eriti halb on, kui tegemist on avaliku elu tegelastega, kuna siis satub sopp kõikjale internetiavarustesse. Gearboxi endine üldadvokaat Wade Callender ja tegevdirektor Randy Pitchford on sattunud kohturallisse, kuna mõlemad on teineteise kohtusse kaevanud.

Gearbox alustas Callenderi vastu hagi väites, et advokaat oli firmalt kodulaenu ja õpingute eest maksmise jaoks raha laenanud, ent polnud võlgasid täiel määral tagasi maksnud. Väidetavalt kasutas Wade ka firmaga seotud krediitkaarti puhtalt isiklikel põhjustel ning hävitas asitõendeid, mis olid laenu teemaga seotud. Wade otsustas  kuu aega peale Gearboxi hagi sündi ise samuti kohtusse minna.

Callenderi hagis on samuti omajagu süüdistusi. Ta väidab, et Randy Pitchford võttis Take Two’lt 12 000 000 dollarilise salamakse, mis tuli Borderlandsi rahastuse arvelt. Endine töötaja mainib ka, et ta kunagine sõber ja ülemus korraldas huvitavaid pidusid, kus täiskasvanud mehed paljastasid ennast alaealistele. Üks huvitav etteheide tuleneb aga 2014. aastal aset leidnud juhtumist, kus tegevdirektor jättis ühte Texase restorani mälupulga, mille peal oli firmale olulisi dokumente ning… alaealiste pornot.

Randy aga vaidleb väitele vastu – ta tunnistab, et pulgal olid tõesti delikaatsed äridokumendid, kuid muu kõnealune materjal oli täiesti legaalne. Seda mainis mees ka Piff Pod taskuhäälingu 75. saates, kus ta selgitas, et video oli ühest täisealisest camgirlist, kelle esinemine talle väga meeldis. Nimelt soovis Randy – kes on hobikorras ka mustkunstnik – lähemalt uurida kõnealuse neidise (keda Pitchford kutsus maagiks, mitte sekstööliseks) orgasmi teatud aspekte.

Loomulikult on Gearbox kõik Callenderi süüdistused tagasi lükanud, öeldes, et see on ainult ühe pahase endise töötaja plaan firma kohta valeinfot levitada.

Allikas: Kotaku

Tulesid aitab põlemas hoida PUNKTID.EE