fbpx

Level1 suvi oli pull. Kes meid teab, see ehk on kursis, kuidas osad meist on tulihingelised FIFA seeria austajad… ja teised viskavad sellele pidevalt puid alla. Tänavu said meist aga kõik pisemat sorti fännid ning seda tänu jalgpalli MM-ile.

Ma enam ei mäleta, kuskohast Andri selle idee välja võlus, ent oma virtuaalne ennustusvõistlus päädis ju lõpuks sellega, et ma sain võimaluse Reketile ja Beebilõustale videomängus pähe teha! (Ja okei, Estoni Kohvrilt sain pähe, aga need vennad on nii tulihingelised FIFA-mehed, et lõhuvad aastas mitu pulti).

Parim moment muidugi pärineb minu ja Laura omavahelisest vestlusest. „Kuule, 5miinuse ennustus võib esmakordselt täide minna! Nende mängus sai Horvaatia penaltitega finaali.“ „JAA!“ kõlas vastuseks, „Ma võin neile isiklikult kasti longerot osta siis!“

Paar nädalat hiljem surusid Laura ja Estoni Kohver superministeeriumi ees kätt ja viimane läks järgmisele laivile suur helesinine kohver näpus. Pole tänu väärt, 5miinust!