fbpx

Möödunud aastal väljus Level1 videovabrikust tervelt 95 toodet, millest igaüks on meile võrdväärselt armas. Numbrid aga ei valeta ning osad neist olid tunduvalt populaarsemad, kui teised! Just need on 10 videot, mida meie YouTube’i kanalil 2018. aasta jooksul kõige rohkem vaadati.

10.  NEED KOLLID ON MO! Virtuaalne Jalgpalli MM: Inglismaa vs Horvaatia feat. BEEBILÕUST

Suvel toimusid jalgpalli maailmameistrivõistlused, mille tulemusena otsustasime käima lükata virtuaalse vaste. Kutsusime külla tuttavad näod ning mängisime nendega FIFA 19. Üheks külaliseks oli tuntud räppar Beebilõust, kel just kõige paremini ei läinud, ent samas olla ta rohkem GTA V mees, seega ei saa liigselt nuriseda.

9. TEEME RAHA! GTA GOLMAPÄEV!

Oh issand, GTA Golmapäev oli ka ju asi! Tegemist on seeriaga, mille juurde me pidevalt tagasi tahame minna, aga alati tuleb enne midagi vahele, või siis viskab keegi (Sten!) kaikaid kodaratesse. 2019. aastal me naaseme, päriselt ka!

8. KAS JOOKSEB? MSI Gaming i7 Crystal!

MS Gaming i7 Crystal on tõeliselt kaunis pill ning seega ei saa imestada, miks peaaegu 2 aastat vana video ka mullu populaarne oli. Kindlasti aitasid kaasa ka ingliskeelsed subtiitrid, mis aitasid ülejäänud maailmal meie armsa Maarjamaa verbaalsest müstikast aru saada.

7. KAS TULEB OMAVÄRAV? Virtuaalne Jalgpalli MM: Inglismaa vs Belgia feat. REKET

Räägitakse, et pall on ümmargune, mis tähendab, et vutis (ka virtuaalses) võib kõike juhtuda. Täpselt nii ongi – kui omavahel läksid kokku Eesti Kõige Pikem Räppar™ Reket ning Jonne, sündis üks värav eriti kentsakal viisil.

6. KORRALIK SAAVUTUS! Virtuaalne Jalgpalli MM: Brasiilia vs Belgia feat. LANCELOT (5MIINUST)

Virtuaalse jalka MMi seeria oli iseenesest äärmiselt räpikeskne, sest lisaks Beebilõustale ja Reketile käis meil külas ka terve 5MIINUST kollektiiv. Lanceloti ja Jonne omavaheline mõõduvõtmine oli vaikus enne tormi.

5. KUIDAS EHITADA VESIJAHUTUST?

See on hea küsimus ja seda näitab ka viies positsioon antud tabelis. Ilmselgelt vaevlevad antud probleemiga paljud inimesed… Loodetavasti suutsime valu natukenegi leevendada!

4. PIINLIK HÄVIMINE! Virtuaalne Jalgpalli MM: Inglismaa vs Rootsi feat. ESTONI KOHVER (5MIINUST)

Mitte keegi ei arvanud, et kui vastamisi lähevad Sten ja Estoni Kohver, siis ei saa tegemist olema mitte ühe osapoole pisemat sorti kaotusega, vaid totaalse tapatööga! Aga näe, võta näpust – hävimine oli suur ja ääretult piinlik!

3. AASTA MÄNG 2017! – Level1 Aastalõpusaade

Mullu kuulutasime juba kolmandat korda välja Level1 ametliku Aasta Mäng tiitli võitja. Tänavu tegime seda ilmselgelt neljandat korda ning loodetavasti ei jää see ka 2019. aasta edetabelist välja.

2. 5MIINUST BATTLE ROYALE! Virtuaalne Jalgpalli MM: Venemaa vs Horvaatia feat. 5MIINUST

Tagasi vaadates on tegemist kõige clickbait’ilikuma videopealkirjaga möödunud aastal – mitte ainult pole selles välja toodud mängulaad, mis mullu ülimalt populaarne oli, aga jätkuvalt menukas 5MIINUST on esindatud lausa kahel korral! Video ise on muidugi algusest lõpuni lõbus, sest alati on huvitav jälgida, kuivõrd emotsionaalseks ühe videomängu kogemine kujuneda võib.

1. OHTLIK EKSPERIMENT: Ilma lubadeta Eesti teedel!

Andri ja Sten sõitsid virtuaalsetel Eesti maanteedel virtuaalse rekaga vastu teisi virtuaalseid autosid ja tänavaposte. Kummalgi neist pole lube!