fbpx

KUI SA OMAD XBOX ONE KONSOOLI

Bloodstained: Curse of the Moon

Mullune Bloodstained oli fantastiline austusavaldus Nintendo Entertainment Systemil ilmunud Castlevania mängudele, eelkõige just seeria kolmandale osale. Tegemist oli imekauni platvormeriga, mille läbimine nõudis mängijalt ka pisut kannatust ja vilumust. Iga mänguga veedetud aeg on justkui õnnistus ning kõnealuse teose proovimist ei tohiks kohe kindlasti mitte vahele jätta!

Super Bomberman R

Esialgselt vaid Nintendo Switchil saadaval olnud Bombermani seeria uusim teos laiendas eelmisel aastal tunduvalt enda silmapiiri ja jõudis ka ülejäänud platvormideni. Üheks neist oli otseloomulikult Xbox One, mille kasutajad saavad mängida kompanii meeldejäävaimat sihverplaati omava tegelasena – Master Chiefina.

KUI SA OMAD XBOX360 KONSOOLI

Assassin’s Creed Rogue

Assassin’s Creed Rogue ehk AC seeria mäng, mida igaüks polegi ehk veel proovida jõudnud! Ilmus see ju Black Flagi varjus ning vaid möödunud põlvkonna mängumasinatele. Samal ajal praegustele lustiseadmetele jõudnud Unity oli ilmudes aga niivõrd kehvakene, et võttis kogu tähelepanu endale ja nõnda jäigi Rogue limbosse (mitte mäng!) lõksu. Vast aitas mullune uuendatud versioon ja ehk aitab fakt, et teos 1.-15. jaanuari jooksul Xbox 360 peal tasuta saadav on. Eestlased, aeg enda VPNi pakkujad jonksu ajada!

https://www.youtube.com/watch?v=pYqhWiCRsiw

Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy

Tundub, et Microsoft on otsustanud iga kuu teises pooles pakutava mänguga rohkem minevikku minna ja Xbox 360 teoste asemel esimese Xboxi lõbuvara esitlema hakata. Sel korral visatakse agaratele mänguritele hambusse „Star Warsi“ mäng, mis väidetavalt kuulub sinna paremate teoste hulka.

Head mängimist!