fbpx

Apex Legends on viimase aja kuumim sõnapaar. Kõik tahaks sellest osa saada, kuid takistuseks saab ehk asjaolu, et tegemist on meeskonnamänguga… vähemalt veel.

Väga kiirelt populaarsust kogunud battle royale teos suutis omale kokku kraapida kaheksa tunniga 1, ööpäevaga 2,5 ning 72 tunniga 10 miljonit individuaalset mängijat. Sealjuures on korraga mänginud üle miljoni inimese ning lisaks on antud jada tõstnud EA aktsiaid 11%. Tagatipuks omas omas üllitis (kirjutamise hetkel) Twitchis kaks korda rohkem vaatajaid, kui Fortnite! Sellist edu poleks osanud keegi ilmselt uneski näha (võttes arvesse, et tegu on tiimide vahelise võitlusega).

Aga kui sõpru ei ole, mis siis? Ärge kartke… või noh, pisut ikka. Respawn stuudio tegevdirektorile Vince Zampellale suunatud säuts sai lootustandva vastuse. Nimelt paluti mehelt ja kogu stuudiolt lisada projekti soolomängimise võimalus ning vastutasuks lubati isiklikult kontorisse sõõrikuid viia, milliseid iganes Vince soovib. Tegevdirektor jäi küll napisõnaliseks, kuid sellest piisab, et tekitada pisut lootust kõikidele. Vastuseks oli: „Ükskõik milliseid?”

Ametlik kinnitus soolovõitluse tulekule puudub, kuid ilmselgelt on see põhjus, miks paljud pole veel teost proovinud. Internet on korduvalt tõestanud, et kui piisavalt kisa teha, võib kõike juhtuda.

Allikad: PlayStationLifestyle, (2), (3)

Tulesid aitab põlemas hoida PUNKTID.EE