fbpx

Taaskord on põhjust avada Fallout 76 keldriuks ning piiluda, mis vahepeal teispool terasust toimunud on. Jätkuvalt võib tõdeda, et teos on siiani korralik pandora laegas, pakkudes mängijatele oma katkises olekus vaheldust meelehärmile – selgub, et vahel võib mängus nii mõndagi põnevat avastada!

Nimelt suutis üks mängija Rad-Rat Horde üritust tehes sattuda eksikombel läbi seina seni suletud Vault 63 sisse lõksu. Redditi kasutaja McStaken postitas antud leiust koheselt ka mõned pildid, et teisedki näeks, milline kõnealune võlvkamber välja näeb. Samuti andis McStaken antud veast kiirelt teada Bethesdale, kuna kartis, et võib saada mängukeelu, sest tegemist on kaardi avaldamata osaga ning pole teada, kas ja millal kõnealune Vault üldse avaldatakse.

Praegusel juhul on vaid teada, et Vault 63 võib tulla Fallout 76 allalaetava lisana koos kahe teise kontrollvõlvkambriga, mis olid algselt mõeldud teosesse, kuid enne väljastamist otsustati need siiski välja jätta.

Bethesda on omalt poolt vastanud, et mängukeelu McStaken ei saa, kuna ei suudetud tuvastada, et kasutaja oleks kuritarvitanud antud viga ning sarnastest leidudest teatamine on vägagi teretulnud.

Kel aga näpud siiski sügelevad võivad ise proovida, kas antud praak on juba ära parandatud või mitte.

Allikas: Polygon

Tulesid aitab põlemas hoida PUNKTID.EE