fbpx

Battle royale’i mängude maastikul on lühikese ajaga ring koomale tõmmanud (kas te nägite, mida ma siin tegin?). Titanfall seeria arendaja Respawn Entertainment paiskas turule samas universumis aset leidva tiimipõhise teose Apex Legends, Nintendo aga üllatas veelgi rohkem, sest nende versioon vaid-üks-jääb-ellu žanrist on täiesti tavaline Tetris!

Mõlema eelnimetatud teose üheks plussküljeks on asjaolu, et tegemist on tasuta mängudega (kui välja arvata tasu erinevate konsoolide netiteenuse eest). Sellega astutakse eelkõige kandadele turu senisele vaieldamatule liidrile, milleks on otse loomulikult Fortnite. Ei ole teada, kas konkurentide (eelkõige muidugi ülimenuka Apex Legendsi) tulek ajas Epic Gamesile hirmu naha vahele, ent sõbrapäeval välja kuulutatud teade, et 8. hooaja Battle Passi on võimalik tasuta hankida, tundub oma ajastuses igati märgiline.

Valentinipäeval jõudsid teosesse uued väljakutsed. Kui mängijad läbivad 13 neist edukalt ning saavad ülesandega hakkama enne 27. veebruari, auhinnatakse neid tasuta Battle Passiga. Viimase abil jõuavad teosesse eksklusiivsed ülesanded, mille läbimisel saavad kasutajad lahti lukustada uusi kostüüme, lisavidinaid, mängusisest valuutat ja muud.