fbpx

Vampire: The Masquerade on osa väga mitmekülgsest seeriast, millest on kirjutatud romaane, valmistatud nii laua- ja videomänge, kui ka vändatud lühikest aega silmailu pakkunud telesaade. Ausalt öeldes polnud ma isiklikult sellest enne midagi kuulnud, kuid nii kirju resümeega teose kohta tekkis suurem huvi küll.

Paradox Interactive avalikustas hiljuti oma kohtingurakenduse Tender, mis peaks aitama kaaslast leida näiteks ka veregrupi järgi (ilmselgelt on tegu viitega Vampire: The Masquerade seeriale). Selle sisse on aga peidetud varjatud sõnumeid eelmistest üllitistest, näiteks saab lisaks uue kasutajana üllatuslikult siseneda stuudio varasema olemasoleva kontoga. Samuti räägitakse otseülekandest Santa Monica kai pealt või memost, mis sisaldab lauset: „Peame olema valmis San Francisco tarbeks 21. märtsiks“.

Üllatus-üllatus – just sel kuupäeval leiab samas Ameerika linnas aset mänguarendajate konverents (Game Developers Conference). Kahjuks puudub igasugune kinnitus nende kahe asja seotuse vahel, kuid samas ei pea kaua ootama.

Allikas: Game Informer