fbpx

KUI SA OMAD XBOX ONE KONSOOLI

Adventure Time: Pirates of the Enchiridion

Vaid pisut rohkem kui pool aastat tagasi ilmunud Adventure Time: Pirates of the Enchiridion pakub mängijatele windwakerilikku seiklust koos armsaks saanud tuttavate. Land of Oo on vee alla mattunud ning nii asuvadki Finn ja Jake seiklema, et leida too (tõenäoliselt fiktiivne) kork, mille taga vesi vangis on!

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2

Kui esimene Garden Warfare meieni jõudis, ei arvanud keegi, et see võib ääretult kompetentseks tulistamismänguks osutuda. Nii siiski juhtus ning järjeosa tõstis latti veelgi kõrgemale. Kelle jaoks battle royale žanr tüütuks on muutnud ning Call of Duty liiga igavana tundub, see saab meelt lahutada rõõmsa ja värvikireva paugutamisega.

KUI SA OMAD XBOX360 KONSOOLI

Star Wars: Republic Commando

Kui on midagi, mille eest „Tähesõdade“ eeltriloogiat tänada tuleb, on selleks Republic Commando. Üksikisikuvaates tulistamismängus asetatakse mängija kloonsõdurite neljaliikmelise üksuse juhipositsioonile ning antakse üks käsk – võit koju tuua. Märtsi esimeses pooles see ka juhtub!

Metal Gear Rising: Revengeance

Mis juhtub, kui ühte patta kokku panna Hideo Kojima ajusoppidest sündinud hullumeelsus ning PlatinumGamesi poolt legendaarseks muutunud mängulust? Vastuseks on ühe aegade jaburaima alapealkirjaga videomäng eales (kamoon, Revengeance?!)! Robo-Raideni mõõgaseikluseid jälgiv märulimäng on hoogne, lõbus ning ääretult stiilne.

Head mängimist!

Osta oma Gold tellimus Punktid.ee poest!