fbpx

Microsoft on peagi astumas järgmist suurt sammu, mis puudutab ristvõrku. Ettevõte on valmis saanud olulise tarkvaraarenduskomplektiga, mis lubab arendajatel liita Xbox Live teenus ükskõik millise mänguga, mis töötab nii arvutil, Xboxil või iOS-i, Androidi ja Nintendo Switchi platvormil.

Platvormivaheline Xbox Live lubaks arendajatel integreerida olemasolevatesse mobiilimängudesse sõprade nimekirjad, saavutused ning mitmikmängu funktsionaalsused. Kasutajale tähendab see ühte kontot mitmel erineval platvormil, kaotades sellega vajaduse topeltkontode loomiseks.

Antud hetkel on võimalik kasutada Xbox Live saavutusi mõningates iOS-i ja Androidi rakendustes. Uue ristvõrguplatvormi avalikustamisel prognoositakse kasutajaskonna laienemist 400 miljoni mängumasina pealt 2 miljardi seadmeni.

Sellega kaasneb ka brändimuutus. Nimelt saab Microsoft Studios uue nime – Xbox Game Studios. Väidetavalt on Xboxist saanud erinevate seadmete vahel eksisteeriv iseseisev kaubamärk ning enam ei oma tähtsust millel, kellega või kus mängitakse.

Allikad: The VergePolygon

Tulesid aitab põlemas hoida PUNKTID.EE