fbpx

Minecrafti viimane uuendus lisas mängu imearmsad rebased, keda on võimalik lemmikloomaks võtta, aretada ning nunnutada. Paraku jäävad loomakesed ühe teise muudatuse varju ning tähelepanu keskpunktis on hoopis maalid – noodsamad pildikesed, mida saab seintele riputada.

Nimelt muudeti kõnealuste objektide juures toimimismehaanikat. Varasemalt oli piltide puhul tegemist üksiku tekstuuriga, kuid viimase uuendusega murti pildid mitmeks individuaalseks osaks. See aga lubab omakorda mängijatel luua töötavaid televiisoreid või arvuti monitore! Paljud Redditi liikmed hakkasid kohe erinevate klippidega eksperimenteerima, näiteks ShaneH7646 pani Minecraftis ehitatud teleris tööle täispika „Bee Movie“ joonisfilmi:

Parima tulemusega on hakkama saanud aga destruc7i0n, kes suutis mängupikslitest eemale vaadata ning kõrgkvaliteetset pilti jooksutada. Tema loodud ekraanil saame näha teleseriaali „Gravity Falls“ algusvideot:

Kindlasti vajab märkimist, et soov 30-kaadrilist videot jooksutada nõuab palju ressursse ja kõvaketta mahtu, mis omakorda koormab arvutit. Serverite puhul võib see tähendada suuri jõudluse probleeme ja kõikidele vihatud läägi.

Allikas: Kotaku

Tulesid aitab põlemas hoida PUNKTID.EE