fbpx

Tänavusele sõbrapäevale andis avapaugu Nintendo Direct, mille käigus kuulutati välja nii mõndagi põnevat. Lisaks arvukatele ägedatele portidele toome teieni kõige suuremad ja tähtsamad uudised.

Super Mario Maker 2

Super Mario Maker oli 2015. aasta üks parimaid mänge ning peamine põhjus, miks oma Wii U-d regulaarselt tööle panna. Ma ei tea, kuivõrd palju aega ma erinevate tasemete ehitamiseks ja läbimiseks kulutasin, ent neid oli vähemalt kümneid, kui mitte sadu. Switchi ilmudes oli Super Mario Maker üks ihaldatumaid porte, mida fännid uuel hübriidkonsoolil näha lootsid, ent Nintendo vaikis. Enam mitte – seeria saab endale teise osa ning kuigi (nähtavasti) on kadunud Wii U puldi puutetundliku ekraani mugavus levelite loomisel, ei jõua ma ära oodata, mil jõuab kohale juunikuu ning ma saan taaskord Rainerile väljakutse esitada!

The Legend of Zelda: Link’s Awakening

Aastal 1993. ilmus Nintendo megapopulaarsele pihukonsoolile Game Boyle The Legend of Zelda: Link’s Awakening – neljas sissekanne kompanii populaarsesse seiklusmänguseeriasse. Nüüd, rohkem kui 25 aastat hiljem saab kõnealuse teosega tutvust teha uus põlvkond. Tutvumiseks saab lugeda ka vanade fännide naasmist, sest esialgsele üllitisele on lisatud uudne pööre värske, unikaalse visuaalse ilme näol. Tuttavlikult on siia-sinna poetatud aga otseseid vihjeid Mario universumile, sest Link pistab treileris rinda nii Chain Chompi kui ka Goombaga. Täpselt nagu vanasti. The Link’s Awakening jõuab meieni millalgi käesoleva aasta jooksul.

Astral Chain

PlatinumGames – vaatamata oma mõnele prohmakale kehvemat sorti mängude näol – on ülimalt austatud arendusstuudio. Nende vöö all on näiteks terve Bayonetta seeria, Vanquish, Metal Gear Revengeance ning NieR:Automata. Järgmisena astub maailma ette Astral Chain – hullumeelne märul, kus mängija kehastub futuristlikuks politseinikuks. Vihjamisi anti mõista, et tegemist ei ole vaid üksinda mängimiseks mõeldud teosega, vaid võib juhtuda, et möllu saab korraldada ka koos sõbraga. Astral Chain ilmub eksklusiivselt Nintendo Switchile käesoleva aasta 30. augustil.

Tetris 99

Battle royale mängud on ääretult populaarsed, ent ühel hetkel hakkavad nad üksteist meenuta. Muudkui tulista teisi, et ellu jääda. Oleks aeg innoveerida! Täpselt seda teeb Tetris 99, mis asetab omavahel vastamisi täpselt nii palju mängijaid, nagu teose nimi mõista annab, ehk üks inimene vähem kui sada. Eesmärk ei ole muutunud – battle royale’ile kohaselt tuleb lahingust võitjana väljuda. Tetris 99 on tasuta mängitav kõikidele Nintendo Switch Online teenuse kasutajatele ning seda juba täna!

Direct oli täis veelgi rohkem uudiseid. Samuti jõuavad täna poodi Yoshi’s Crafted World ja Daemon X Machina demoversioonid, Final Fantasy IX täismäng ning uuendus Captain Toad: Treasure Trackerile, mis lisab võimaluse koos sõbraga mängida.

Tervet Nintendo Directi ning selles sisalduvaid uudiseid saab järgi vaadata Nintendo ametlikult YouTube’i kanalilt või allolevast videost: