fbpx

Pole palju aega möödas, kui Pokemoni sõpru rõõmustati kahe uue teosega: Pokemon Let’s Go Eevee ja Pokemon Let’s Go Pikachu. Nüüdseks on fännidel uuesti põhjust rõõmustamiseks, kuna välja on kuulutatud järjekordne paar uusi teoseid, mis ei ole enam uusversioonid vanadest klassikutest.

Kaheksanda generatsiooni Pokemoni mängud kannavad alapealkirju Sword ja Shield. Teoste täpne ilmumiskuupäev pole veel teada, kuid paar peaks Nintendo Switchile jõudma juba sel sügisel.

Eelmainitud teosed saavad olema esimesed põhiseeria mängud, mis ilmuvad kodukonsoolil. Tegevus hakkab aset leidma uues regioonis, mil nimeks Galar. Lisaks mitmekülgsele kaardile (lubatakse erinevaid tsoone erinevate ilmastikutingimustega), antakse mängijale valida kolme uue võitlusloomakese vahel, kellega seiklust alustada: Grookey, Scorbunny ja Sobble.

Lisaks kolmele eelmainitud tegelasele on teada veel 13 looma, kellega mängijal oma rännaku jooksul kohtuda saab. Mulluse Let’s Go seeriaga võrreldes on tagasi mindud eelnevatele mängudele omasele pokemonide püüdmise süsteemile (suvalised lahingud, loomakese eluriba kahandamine) ning ära on kaotatud sünkroniseerimine Pokemon Go telefonirakenduse ja Switchi vahel.

Eelmine generatsioon ilmus 2016. aastal Nintendo 3DS-i peal, mil seeria esindajad kandsid nime Sun ja Moon.