fbpx

Rockstari mängude müügiletile tulemine ja rekordite ületamine käivad käsikäes. Red Dead Redemption 2 pole siinkohal erand. Kaheksa päevaga 17 miljonit koopiat müünud üllitis on esimesest eufooriast üle saanud ning lisanud antud arvule veel mõned tagasihoidlikud seitsmekohalised numbrid.

Take-Two Interactive on praeguseks laiali jaganud vähemalt 23 miljonit Red Dead Redemption 2 koopiat. Tegemist ei ole siiski ametlike müüginumbritega, silmas peetakse just edasimüüjatele edasi saadetud eksemplare. Stuudio juhataja Strauss Zelnicki sõnul on tegu suurepärase algusega, kuid on keeruline ennustada, kas antud projekt suudab kopeerida GTA V edu.

Teos ise ei pruugi olla ideaalne videomäng, ent see sisaldab niivõrd palju erinevaid meeldejäävaid momente ning tänu sellele on tegemist kohustusliku mängimisega igale inimesele, kel meeldib virtuaalsete meelelahutajatega aega veeta, keda kütkestab huvitav lugu ning kelle arust on vesterni žanr kriminaalselt alahinnatud. Seega rahakott välja ja müüginumbreid kasvatama!

Allikas: MCV

Tulesid aitab põlemas hoida PUNKTID.EE