fbpx

Mängurite seadmed on tihti olnud teenäitajaks selles, milliseks kujunevad tehnoloogiatööstuse suunad järgnevateks aastateks. Kui LED-valgustusega sai üle valatud iga viimseimgi detail, alates muutmäludest ja lõpetades hiiremattidega, tuli leida järgmine. Razeri jaoks on see roosa.

Roosa värv ei ole tolle kompanii jaoks tegelikult midagi uut, on nad ju ka varem katsetanud, valades sellega üle oma populaarsed tooted nagu Razer Lancehead Tournament Edition hiir, BlackWidow Tournament Edition Chroma V2 klaviatuur, Kraken Pro V2 peakomplekt ning Razer Invicta hiirematt. Nüüd lisandus eelpool nimetatuile veel kaheksa toodet, mis hakkavad kandma koondnimetust Razer Quartz perekond. Kuidas oleks ühe roosa sülearvuti või mobiiltelefoniga? Sõbrapäev on ju tulemas ning miks mitte teha oma kaaslasele, veidi feminiinsele sõbrale või kasvõi iseendale selle näol üks sõbralik ja soe kingitus.

Razer Quartz perekonna uuteks liikmeteks on Basilisk hiir, Goliathus Extended Chroma hiirematt, Huntsman klaviatuur, Kraken peakomplekt, Raiju Tournament Edition pult PlayStation 4 mängukonsoolile, Serien X mikrofon, Base Station Chroma peakomplekt, Razer Phone 2 ümbris ning USA, Kanada ja Hiina turule mõeldud Blade Stealth 13 sülearvuti.

Allikas: Techspot

Tulesid aitab põlemas hoida PUNKTID.EE