fbpx

Me kõik teame, millised olid mullu need kõige-kõigemad videomängud. Kuidas jagatakse auhindu aga siis, kui otsustamine langeb Steami kasutajate õlgadele? Nüüd ei pea selle üle enam pead murdma, sest Valve avaldas The Steam Awards 2018 tulemused.

Aasta Mäng 2018 – PlayerUnknown’s Battlegrounds

On ilmselge, et läheb veel kaua, kuniks battle royale žanrina tagaplaanile lükatakse. Seda iseloomustab ilmekalt ka fakt, et Steami kasutajate arvates on PUBG väärt aasta parima mängu tiitlit. Mida sa selle peale ütled, Fortnite (lisaks siis lausele: „Ma olen teisel platvormil!“)?

Aasta parim VR-mäng – TES: Skyrim VR

The Elder Scrolls: Skyrim on mäng, mis on jõudnud igale platvormile… PC, PlayStation, Xbox, Switch… Alexa. No ja muidugi virtuaalreaalsusseadmed. Just too viimane versioon tõigi Bethesdale möödunud aasta eest auhinna, aga olgem ausad – võttes arvesse, kuivõrd halb 2018 nende jaoks oli, ei pruugi see just eriline lohutus olla.

Armastuse vili – Grand Theft Auto V

Armastuse vilja auhind läks teosele, mille ilmumine jääb nüüdseks juba kaugemasse minevikku, ent mille arendajad pole oma lapsukest unarusse jätnud, vaid toetavad teda tänini. GTA puhul saame rääkida Online mängulaadist… kuhu kasutajad raha pumbata saavad. Toetus seegi!

Parim arendaja – CD Projekt Red

CD Projekt Red on võimeline vist igal aastal kõnealuse karika enda taskusse pistma, sest The Witcher 3 (ja mullu ka tolle seeriaga seonduv kaardirollikas) on jätkuvalt fantastiline. Ja rääkides The Witcher 3-st

Parim keskkond – The Witcher 3: The Wild Hunt

Üks põhjustest, miks poolakate loodud seiklusrollikas paljude – ja eriti just teatud Level1 kollektiivi liikmete – jaoks jätkuvalt palavalt armastatud on, seisneb teose fantastilises keskkonnas. Seega läks antud auhind vägagi õigesse kohta!

Parem koos sõpradega – Rainbow Six Siege

See, kuidas Ubisoft suutis Rainbow Six Siege’i nukra ilmumise kuldmune munevaks haneks muuta, on tõeliselt muljetavaldav ning väärib lausa autasu. Kui oleks ainult mingi tiitel, millega saaksime seda autasust… Aa!

Parim alternatiivajalugu – Assassin’s Creed Odyssey

Parimat (või halvimat, oleneb vaatenurgast) alternatiivset ajalugu pakkus meile mullu Assassin’s Creed Odyssey, mis viis mängijad Vana-Kreekasse. Mina hääletasin (taaskord) Wolfenstein II: The New Colossus poolt, seega pikemalt ma antud olukorda kommenteerima ei hakka!

Enim lõbu masinatega – Rocket League

Rakettautodega jalgpalli mängida on alati lõbus, olgu see aastanumber milline tahes!

Allikas: Steam

Tulesid aitab põlemas hoida PUNKTID.EE