fbpx

2. veebruaril tehti (mängu)ajalugu, kui Fortnite’is toimus maailmakuulsa muusiku Marshmello kontsert. Kui sina olid üks neist, kes otsustas oma laupäeva õhtu kuskil mujal, kui Pleasant Parkis, saad kogu 10-minutilise kontserdi vaadata järgi allolevast videost:

Esitlusele tulid Marshmello tuntuimad lood, sealhulgas „Happier“ ja „Alone“. Lugusid edastati läbi mängusisese heli ning eemaldatud olid kõik teised mängijate hääled. Muusik ise oli esindatud ühe teose karakterina, kes oli – nagu arvata võis – riietunud Marshmelloks. Reaalsuses viibis mees kontserdi ajal aga stuudios, kus iga tema liigutus jäädvustati ning kanti üle digitaalsele mudelile. Kontserdi lõppedes jätkus mäng oma tavapärasel mudelil, kus vaid parim jäi ellu.

Marshmello ise oli kontserdist vaimustuses ning ei hoidnud end ka oma Twitteri kontol tagasi, avaldades seal rõõmu asjaolu üle, et tegemist oli tõenäoliselt paljude jaoks esimese kontserdikogemusega. Just see teebki antud sündmuse märkimisväärseks. Fortnite’ist on kasvanud tõeline kultuuriline fenomen, mis on võimeline omavahel liitma erinevaid valdkondi.

Mängutööstuse kõneisiku Geoff Keighley‏ sõnutsi vaatas mängusiseselt kontserti üle 10 miljoni inimese, sellele lisaks veel miljonid, kes jälgisid kontserti kellegi teise silmade läbi ehk erinevate ülekannete vahendusel.

Allikad: Polygon, PC Gamer

Tulesid aitab põlemas hoida PUNKTID.EE