fbpx

Suurele rollimängu sõbrale ei ole kindlasti vaja tutvustada seeriaid nagu Baldur’s Gate, Neverwinter Nights, Planescape: Torment ja Icewind Dale.

Kõnealuseid teoseid on hoidnud mänguritele ajakohasena Beamdog, parendades nende graafikat ning toimivust värskematel operatsioonisüsteemidel ja tuues mõne neist ka nutitelefonidele. Nüüd andis stuudio aga lubaduse, et veel sel aastal rõõmustatakse kõiki neid, kes ei oma arvutit ega soovi eelmainituid klassikuid telefonis nautida.

Nimelt avalikustas kompanii, et planeerib koostöös Skybound Gamesiga väljastada esmajärgus Baldur’s Gate 1, Neverwinter Nightsi ja Planescape: Torment uusversioonid konsoolidele, seda arvatavasti käesoleva aasta teises pooles. Beamdog pole täpsustanud, millistele platvormidele mängud plaanitakse tuua, kuid võib loota, et nende hulka kuulub ka Nintendo Switch.

Lisaks eelmainitud teostele lubati juba etteruttavalt ära, et ka Baldur’s Gate 2 (koos lisadega) ja Icewind Dale seeria saavad samuti konsoolide peal mängitavaks.

Allikas: Eurogamer

Tulesid aitab põlemas hoida PUNKTID.EE