fbpx

Jim Carrey on meid naerutanud juba aastakümneid, kinkides maailmale hulgaliselt komöödiapärle. Kahjuks ei oska Hollywoodi ülemise otsa rahahaid seda hinnata ning on otsustanud lasta luua tema loomingule järjeosi, kus teda ennast pole!

Filmipodcast „Carrey On“ keskendubki justnimelt nendele linateostele, mille eksistents on müstika, kuna need on halvad ja (kummi)näotud. Saatejuhid Rainer Peterson, Sten Kohlmann ja Ra Ragnar Novod võtavad pulkadeks lahti, laidavad, kiidavad (kui võimalik) ning panevad nähtud teosed pingeritta. Esimeses episoodis lahatakse 2003. aasta komöödiafilmi „Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd“.

Tahad vaadata filmi, kuulates samal ajal saatejuhtide mesistel häältel esile manatud mölinat? Lae alla kommentaaririba ning see on võimalik!

Sul tekkisid küsimused, kommentaarid? Kirjuta meile podcast@level1.ee või jäta kommentaar soundcloudi/facebooki lehele.