fbpx

Öeldakse, et raha paneb rattad käima. Pole kahtlustki, et antud kontekstis teab Activison väga hästi, kuidas oma raharattaid liikumas hoida, peamiselt enda eduka Call of Duty frantsiisiga.

Nimelt on kõnealune kompanii alustanud antud frantsiisil põhineva e-spordiliiga loomisega. Linnapõhises föderatsioonis osalemise hind hakkab olema 25 miljonit dollarit meeskonna kohta. Tegemist pole muidugi esimese liigaga, mis Activisioni poolt on loodud – 2016. aastal asutati kompanii poolt Overwatch League, millega liitumine maksis samuti üsnagi kopsaka summa (20 miljonit dollarit). Möödunud kahe aasta jooksul on oma koha lunastanud ligemale 20 meeskonda.

Viimase nädala jooksul on Activision Blizzard (väidetavalt) korraldanud mitmeid kohtumisi potentsiaalsete ostjatega, kelle hulgas on nii praegused Call of Duty profimeeskonnad kui ka Overwatch League’i omad. Kompanii on omalt poolt andnud huvilistele 14 päevase mõtlemisaja, huvi korral saavad esmaõiguse läbirääkimisteks Overwatchi liiga meeskondade omanikud. Edukate kõneluste korral on oodata uut liigat aastaks 2020.

Allikas: ESPN

TULESID AITAB PÕLEMAS HOIDA PUNKTID.EE