fbpx

Kuningas on surnud, elagu kuningas! Mängumaailm on unustanud Fallout 76 ning saanud endale järgmise peksukoti Anthemi näol, sest senimaani on igasugused EA arvamused edukast algusest olnud pigem pettumus… või keeruline katsumus omaette.

Nimelt leidub nii Redditi kui ka üllitise enda ametliku foorumi lehtedelt postitusi probleemist, mida just iga päev ette ei tule. Teos on saanud suureks murekoormaks PlayStation 4 kasutajatele, peamiseks põhjuseks on mängu väljalülitumine ilma igasuguse hoiatuseta. Puudub kindel muster, mille järgi on keeruline tuvastada ka põhjust. Nähtus ei piirdu ainult menüüsse loopimisega, vaid võib terve konsooli kinni lülitada ning masina uuestikäivitamisel kuvatakse ekraanile veateade, justkui oleks keegi toitejuhtme seinast välja tõmmanud.

Kurja juurega on kokku puutunud paljud PS4 ja PS4 Pro kasutajad. Teoreetiliselt võib üheks põhjuseks olla Anthemi nõudlikus, mis omakorda tekitab masina ülekuumenemist, kuid ei EA ega Sony pole antud teemale mingisugust kommentaari andnud. Leidub ka pettunud kasutajaid, kes raha tagasi nõudnud ja saanud, kuid kõigil pole nii õnneks läinud.

Lõpetades aga rõõmsal noodil, leidub muidugi ka neid kellele mäng väga meeldib ja nimetatud probleemidega tegelema ei pea.

Allikad: Reddit, AnswersEA

TULESID AITAB PÕLEMAS HOIDA PUNKTID.EE