fbpx

Uudistevoog Respawn Entertainmenti battle royale mängu Apex Legends ümber ei paista vaibuvat, vaid annavad jätkuvalt kõneainet – täpselt nagu riigikogu valimised Toompeal.

Usinad koodikaevurid RealApexLeaks leheküljelt on avastanud mängu failidest avaldamata sisu, nagu leegiheitjad, kaugjuhitavad kahuritornid ning arvuti poolt kontrollitavad tegelaskujud (ehk NPC-d).

Paljud spekuleerivad, et avastatud uuendused ilmuvad kas 12. märtsil Battle Passiga või avalduvad need eraldiseisvalt, nagu tegi Havoc nime kandev tulirelv. Kindlasti on üheks huvitavamaks ja salapärasemaks lisaks arvuti poolt kontrollitud tegelaskujud – koodi põhjal võib oletada, et Respawn soovib ühenduse kaotanud mängijate poolt jäetud tühjad kohad asendada justnimelt tehisintellekti poolt juhitud karakteritega. Tolle lükkega väheneks ooteaeg ning suureneks matšide arv.

Oletuste kohaselt on samuti võimalik tegelasi matši käigus enda meeskonda värvata ning mõningad karakterid käituvad kui kaupmehed, kellelt võimalik head ja paremat soetada.

Pommuudisena suudeti andmekaevanduse käigus lagedale tuua 10 uut tegelaskuju, koos nende oletatavate nimedega. Nimekirjast leiame juba varem „avalikustatud“ Octane’i ning mängukontseptsioonist tuttava Talcumi.

https://twitter.com/frozenfroh/status/1105201392170557440

Aga mida arvab sellest kõigest Respawn? Redditis kommenteeriti erinevaid lekkeid järgnevalt: „Me teame, et on lõbus selliseid asju välja kaevata ja nende üle spekuleerida, aga te ei tohiks kunagi neid [lekkeid] tõeseks infoallikaks pidada. Osad asjad, mis koodis peituvad, on kas väga vanad või mida me testisime niisama – ärge unustage, meie arendusprotsess sisaldab ohtralt eksperimenteerimist – ja osad asjad võivad veel Apex Legendsisse jõuda. Aga avastamine ei garanteeri, et need kunagi mängu jõuavad. Kohelge lekkeid kui kuulujutte, tõene info tuleb alati vaid meie poolt!“

Infot Battle Passi kohta lubati jagada õige pea.

Allikad: VG247, Reddit

TULESID AITAB PÕLEMAS HOIDA PUNKTID.EE