fbpx

KUI SA OMAD XBOX ONE KONSOOLI

The Technomancer

The Technomancer, põhimõtteline järjeosa 2013. aastal ilmunud küberpunk-rollikale Mars: War Logs, annab mängijale võimaluse üpriski lühikese elektrilise nuiaga punasel planeedil pahalastele pasunasse anda. Nii kriitikud kui ka mängurid olid ühel meelel – The Technomancer on lihtsalt okei.

Outcast-Second Contact

Outcast-Second Contact on uusversioon 1999. aasta klassikust. Tõenäoliselt pole kunagi varem Games with Gold nimistus leidunud mängu, mille kohta ma oleksin osanud vähem öelda, kui kõnealuse teose puhul. Jäägem siis vait, sest nagu ütleb vanasõnagi – rääkimine hõbe, vaikimine kuld!

KUI SA OMAD XBOX360 KONSOOLI

Star Wars Battlefront II

Microsoft jätkab „Tähesõdade“ lainel purjetamist. Kolmandat kuud järjest tuuakse kasutajateni „Star Wars“ teemaline mäng, mis nägi ilmavalgust esimesel Xboxil. Sel korral on järg 2005. aastal ilmunud Star Wars Battlefront II käes. Tegemist on äärmiselt ägeda videomänguga, mida *ei* vaeva nõmedad mikromaksed.

Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Olid ajad, mil Tom Clancy’s Ghost Recon seeria sisaldas rohkem taktikat ning vähem sünkroonis tehtud pealaske. Teos, mille pealkiri tekitas Call of Duty seeria fännidele korralikult peavalu, oli samm märulialtima tuleviku suunas, ent esitas mängijale sellegi poolest piisava väljakutse (ja teeb seda tõenäoliselt senini).

Head mängimist!

Osta oma Gold tellimus Punktid.ee poest!