fbpx

Mullu ilmunud (ning vaikselt unustuse hõlma vajuva) Battlefield V battle royale mängulaad Firestorm on lasknud ennast kaua oodata. Nüüd,  enam kui neli kuud hiljem on avalikustatud esimene ametlik treiler ning ka ilmumiskuupäev!

Firestorm (nagu kõik teisedki antud žanri teosed) asetab ühele suurele kaardile terve trobikonna mängijaid ning käsib neil omavahel elu ja surma peale võidelda, kuniks alles jäänud vaid üks. Firestormi puhul on mängijate arvuks 64 ning võidu nimel saab heidelda kas üksi, kaksi või koos kolme sõbraga. Abivahenditeks (lisaks relvadele) on erinevad sõidukid. Treileris on näha nii traktor kui ka pisike helikopter, klipi lõpus vilksatav tank tundub olevat aga eelnevatest sõiduvahenditest tunduvalt raskemini kättesaadav.

Kui muu kohta on praegu veel raske arvamust avaldada, saame kindlalt väita üht – Firestorm seletab battle royale’ile omase rõnga sulgumist ideaalselt! Halvoy nime kandev kaart (suurim terve seeria ajaloos) on koduks lõõmavale tuletormile, mis kõike kiirelt enda alla neelab.

Firestorm jõuab Battlefield V omanikeni 25. märtsil.