fbpx

On hea aeg olla rollimängude fänn. Viimasel ajal tuuakse meieni üha rohkem vanu klassikuid, mida tänapäevaste seadmete peal tarbida. Sama rada on läinud ka Blizzard ning koostöös GOG-iga (Good Old Games) sündis võimalus taaskogeda Diablo seeria esimest osa.

Tegemist on teosega, mis hõlmab kahte versiooni: üks neist klassikaline Diablo 1 ning teine Windows 10 jaoks optimeeritud variant. Värskendust mitte saanud versioon töötab muidugi ka ilma probleemideta eelmainitud operatsioonisüsteemil, kuid omab jätkuvalt 640×480 resolutsiooni ning Battle.net mitmikmängu tuge. Seevastu on uuendatud versioonile lisatud mõningaid muudatusi, näiteks on olemas tugi kuni 8K resolutsiooni võimaldavatele ekraanidele ning võimalus muuta anisotropic filtering ja antialiasing seadistusi.

Mitmikmängu osa on asendatud DirectIP ühendusega, mis tähendab, et jagades oma IP aadressi, saavad sõbrad mänguga ühineda. Kahjuks on antud kogumikust välja jäetud paljudele meele järele olnud lisapakk Hellfire, mille kohta puudub antud hetkel info, kas ja millal võiks teos üldse värskenduseni jõuda.

Siiski pole Diablo ainuke mäng, mida Blizzard plaanib taaselustada. Praeguse hetke plaanidesse on võetud ka Warcraft: Orcs & Humans ja Warcraft 2. Küll aga on nimistust välja jäänud Warcraft 3, mille uusversioon kuulutati välja mullu novembris ning samuti ka Diablo II… Kas tegemist võib olla vihjega?

Allikas: Eurogamer

TULESID AITAB PÕLEMAS HOIDA PUNKTID.EE