fbpx

Halo, üks kvaliteetsemaid üksikisikuvaates tulistamismänguseeriaid, sai endale 2014. uue kihi värvi, kui ilmus The Master Chief Collection.

Kollektsioon sisaldas seeria esimest nelja episoodi, millele lisandus hiljem ka kõrvalosa Halo 3: ODST. Aastaid on too kogumik vaid Xboxi omanikke rõõmustanud, ent tänavu jõuab see lõpuks ometi ka PC peale. Tagatipuks rikastub MCC mõlemal platvormil ka täiustatud Halo: Reach võrra.

Inside Xbox ülekande käigus kuulutati muuseas ka fakti, et PC versioon ei jää vaid Windowsi enda poodi, vaid jõuab lisaks Steami. Microsofti sõnul ei ilmu kollektsioon arvutil ühekorraga, vaid jupikaupa, üks mäng korraga. Esimeseks on eelmainitud Reach. Siiski tasub oodata, sest iga teos jookseb 60 kaadrit sekundis ning võimaldab 4K resolutsiooni.

Xboxi peal saavad MCC kogumiku omanikud Halo: Reachi mitmikmänguosise tasuta, üksikmängu kampaania eest tuleb lisatasu maksta. Game Passi omanikud saavad mõlemat nautida, tasudes vaid teenuse enda eest. Halo: Reachi ilmumiskuupäev on praegu veel teadmata.

Allikas: Kotaku

TULESID AITAB PÕLEMAS HOIDA PUNKTID.EE