fbpx

Her Story on üks viimaste aastate meeldejäävamaid interaktiivseid teoseid. Selle looja Sam Barlow toob meieni üsna pea uue, samas stiilis tehtud mängu, mille nimeks Telling Lies.

2015. aastal ilmunud Her Story jättis narratiivpõhiste teoste fännidele väga sügavat mulje, mistõttu ootavad paljud mängu autorilt järgmiseid samme. Sam Barlow aga võttis aja maha ning avalikustas alles nüüd oma järgmise projekti.

Seekord on mängu nii-öelda tegevuskohaks NSA arvuti, milles on omavahel tihedalt seotud nelja inimese lood. Koosseis on silmapaistvalt hea – pearollides on „Prometheuse“ ja „Upgrade’i“ Logan Marshall-Green, „X-Men: Apocalypse’i“ Alexandra Shipp, „Halt and Catch Fire’i“ Kerry Bishé ning „Westworldi“ Angela Sarafyan.

Telling Lies peaks ilmuma millalgi 2019. aasta jooksul PC, Maci ning ka nutiseadmete peale.