fbpx

Gearboxi üks tuntumaid mänguseeriaid on Borderlands, mis on korralikku järjeosa juba mitu aastat oodanud. Täna lasi väljastaja välja õrritaja, mis annab mõista, et järg on tulekul!

2009. aastal ilmunud Borderlands tekitas laineid, olles üks esimesi korralikke ja sügavaid saagikogumis-tulistamismänge. Borderlands 2 parandas kõik esimese osa vead, olles seejuures veelgi suurem ja mehaaniliselt põnevam. Borderlands: The Pre-Sequel ei olnud „päris“ järg, pigem oli tegu laienduspakiga ning korraliku Borderlands 3 ilmumist on oodatud pikalt. Loodetavasti vastab homne (ehk siis 28. märtsi) info kõigi ootustele, vastasel juhul võib Gearboxi halbade otsuste jada veelgi pikeneda…

Homme õhtul kell 20.00 räägivad Gearboxi esindajad mängumessi PAX East raames rohkem, etteastet saab täies mahus vaadata Borderlandsi kodulehel.