fbpx

On kuldsed kaheksakümnendad, kuid neid pole mahti nautida. Pariis on natside poolt üle võetud, ent nende nahutaja, karmikäelist B.J. Blazkowiczi on müstilisel kombel õhku haihtunud.

B.J. agarad võsukesed seda aga niisama ei jäta! Jess ja Soph võtavad nõuks natsid nattipidi Prantsusmaa pealinnast välja tõsta ning samal ajal oma habetunud taat üles otsida. Just täpselt sellise loo sel suvel ilmuv üksikisikuvaates tulistamismäng Wolfenstein: Youngblood meile räägibki.

Kuna peategelasi on kaks, ei tohiks üllatusena tulla, et tegemist on (mitte küll kohustusliku) koostöömänguga. Lusti edendamiseks pakub Bethesda võimalust oma mängu koos sõbraga jagada. Nimelt, soetades endale tavapärasest kallima Deluxe versiooni, saavad kasutajad kaasa nn. „sõbrapääsme“.

Tänu sellele ei pea sõber ise teost ostma – nii saavadki kaks inimest ühe hinnaga mängu läbi teha. Sõbrapääse ei ole ühekordne, seda saab jagada tervelt mitme semuga. Küll aga käib mängimine n-ö kordamööda, seega peab ostja enne jagamist nimekirja valmis tegema, kellega esimesena mängida tahab.

Wolfenstein: Youngblood ilmub 26. juulil PC, PlayStation 4, Xbox One’i ja Nintendo Switchi peal. Tegemist on odavama mänguga – tavaversiooni hind jääb kusagile 30€ kanti, Deluxe versioon on pisut kallim (keskmiselt 40€).

Seeria eelmine osa, Wolfenstein II: The New Colossus, jäi meile meelde kui osa, mis pakkus ohtralt unustamatuid momente.

TULESID AITAB PÕLEMAS HOIDA PUNKTID.EE