fbpx

Kui mullu aprillis kirjutasime, et järgmise, arvutimängul Doom põhineva mängufilmi peaosas astub üles naistegelane, siis peaaegu aasta hiljem saame jagada antud teose esimest treilerit.

Tegemist on otse videolevisse jõudva filmiga, seega kinos vaikselt popkorni mugistades seda silmata ei saa. Õnneks pole plaksumaisi hankimine raske tegevus, seega saab ka enda elutoa diivanil lesides uurida, milline on režissööri Tony Giglio nägemus põrguportaalide avamisest. Esimese treileri põhjal otsustades… noh, olgu öeldud, et kinolinade hülgamine oli kindlasti tark samm.

Tõenäoliselt ei murra ka „Doom: Annihilation“ videomängufilmide kehva maine varjust välja. Küll aga on teosel käes kõik kaardid, et olla parem oma eelkäijast, 2005. aastal linastunud mängufilmist „Doom“, mille peaosas astus üles toona näitlejana veel pigem roheline Dwayne „The Rock“ Johnson.

„Doom: Annihilation“ ilmub millalgi käesoleva aasta sügisel.