fbpx

Hiljuti leidis aset Cupertinos Apple’i erisündmus, kus avalikustati mänguritele suunatud teenus Apple Arcade. Tegemist on Microsoft Game Pass laadse tootega, kus kasutaja maksab kindla kuutasu ning mängib palju jaksab, seda kõike ilma reklaamide ja mängusiseste makseteta.

Apple Arcade on saadaval alates tänavu sügisest kõikidel Apple’i masinatel. Suureks plussiks on ühilduvus erinevate seadmete vahel – alustades mängimist Macbookil saab kodust lahkudes enda lemmiktegelased telefoniga kaasa haarata või vastupidi.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=67umVefSXnY

Väljalaskekuupäeval on mängitavad üle 100 erineva teose, mille arendajateks muuseas taolised stuudiod nagu SEGA, Konami, LEGO, Klei ja paljud teised. Mängitavate teoste hulgast toodi muuseas välja Overland, Where Cards Fall, The Pathless ja Beyond Steel Sky.

Apple Arcade on maailma esimene kuutasupõhine mängutellimus mobiilsele platvormile, kuid kui palju antud teenus maksma hakkab, jäi hetkel saladuseks. Kindlasti tasub märkida, et Apple Arcade toetab perepaketti, mis võimaldab ühe kuutasu eest teenuse alla liita kuni viis pereliiget.

Mängustuudiod, kes oma teostega Apple Arcade’i toetama hakkavad.

Apple pole ainus suurfirma, kes hiljuti oma mänguteenuse välja on kuulutanud. Vaid äsja teatas Google oma pilvepõhisest ja äärmiselt ambitsioonikast voogedastusteenusest, mis kannab nime Stadia. Ka Google’i mänguteenus peaks 2019. aastal ilmuma.

Allikas: Kotaku

TULESID AITAB PÕLEMAS HOIDA PUNKTID.EE