fbpx

Viimase paari päeva jooksul on Apex Legends taaskord ohtralt jututeemat pakkunud – teos saavutas 50 miljoni mängija piiri ning mitmed allikad on jaganud infot uue tegelase ja hooaja kohta.

Spekulatsioonid uue karakteri kohta algasid juba mitu nädalat tagasi, kui lekkis nimekiri seni avaldamata tegelaste kohta. Lisaks Octane-nimelisele karakterile käisid nimistust läbi ka Crypto, Jericho, Rosie ja Prophet. Nimedele lisaks leiti teose koodist viiteid karakteri omadustele – octane_stim_inject ja octane_stim_release – mis annavad aimu, et uueks tegelase varustusse kuulub mingit sorti süstimissüsteem.

Kõike eelnevat kinnitab ka mõned päevad tagasi Redditi kasutaja Beartoots poolt postitatud pilt, mis ühtib koodis kirjeldatud tegelasega. Pildil on kujutatud karakterit, tema käe külge kinnitatud neoonvoolikuid ning vööl asuvat silindrikujulist seadeldist, mis viitaks justkui eelnimetatud süstimismehhanismile. Postitaja ei täpsustanud, kas ta omab ligipääsu teose test- või privaatversioonile, kuid andis mõista, et „Deep Dive“ treileris nähtud kahe uue tegelase siluetid ei olnud seal niisama.

Samal päeval postitas teinegi Redditi kasutaja pildi uuest tegelasest, mis andis kuulujutule veel rohkemgi kinnitust. Tollel oli kujutatud poemenüüd, kus olid kirjeldatud tegelase omadused ning selle taga on näha täpselt sama kujutist nagu oli postitanud eelnev kasutaja.

Nüüdseks on ka Daily Esportsi poolt esitatud raport kinnitanud, et uueks tegelaseks saab olema Octane. Samuti väidetakse, et Apex Legendsi versioon Battle Pass pakkumisest ilmub 12. märtsil.

Allikas: PC Gamer

TULESID AITAB PÕLEMAS HOIDA PUNKTID.EE