fbpx

Möödunud aasta oktoobris ringlesid jutud sellest, kuidas Nintendol on tänavu plaanis turule tuua uus versioon oma ülimenukast Nintendo Switch hübriidkonsoolist. Nüüd on nendele juttudele veelgi rohkem vinte peale keeratud – ühe asemel ilmuvat lausa kaks!

Taaskord on uudise vahendajaks Wall Street Journal, kelle sõnul omab esimene masinatest täiustatud omadusi, mis mõeldud just n-ö tõsisematele mänguritele (kuigi võimsuselt jäädakse ilmselgelt konkurentidest jätkuvalt maha) ning teine versioon on mõeldud asenduseks hääbuvale 3DS pihukonsoolile, mille sihtrühmaks eelkõige pühapäevamängurid.

Teise masina puhul on seadme hinda vähendatud erinevate funktsioonide eemaldamisega, üheks näiteks vibratsioon. Väidetavalt kuulutatakse seadmed välja tänavu E3 ajal ning need võivad ilmuda 2019. lõpu poole, umbes samal ajal, mil turule jõuavad Nintendo uued hittmängud Pokemon Sword ja Shield ning Animal Crossing.

Need ei ole ainsad kõlakad, mis Nintendo Switchi ümbritsevad. Räägitud on ka Microsofti ideest oma populaarne kuutasuline teenus Game Pass Switchile tuua, samuti on sahistatud võimalusest, et Nintendo Switch Online saab endale järgmiseks Super Nintendo mängud.

Allikad: Wall Street Journal, Kotaku

TULESID AITAB PÕLEMAS HOIDA PUNKTID.EE