fbpx

Kunagi, kui konsooliturgu valitses Nintendo Entertainment System, oli Konami kunn. Tänaseks päevaks on firma muutunud üheks teiseks asjaks, mis riimub tolle sõnaga.

Sellest sõltumata toimub Konami 50. aastapäeva puhul midagi erilist. Kuigi erinevate sarjade pärand pole just olnud parimates kätes, annavad sel aastal ilmuvad klassikaliste mängude kollektsioonid natukenegi usku, et keegi seal ikkagi hoolib. Erinevaid kogusid ilmub kolm ning kuigi detailid on alles selgumisel, on teada, et iga kogumik sisaldab kaheksat mängu.

Konami Arcade Classics kollektsiooni seest leiame mängud Haunted Castle, A-Jax, Gradius, Gradius 2, Salamander, Thunder Cross, Scramble ja TwinBee. Too kogumik ilmub digitaalsetele müügilettidele juba 18. aprillil. Ülejäänud kaks kollektsiooni võivad aga olla palju tuttavamad ja südamelähedasemad minu vanusegrupis olevatele inimestele, kuna sama kuuri läbivad ka Contra ja Castlevania sarjad. Mõlemast on hetkel kinnitatud vaid neli mängu ning hägune varajase suve ilmumisaken.

Allikas: Eurogamer

TULESID AITAB PÕLEMAS HOIDA PUNKTID.EE