fbpx

Doom Eternal – järjeosa 2016. aasta parima mängu tiitli napsanud teosele – oli üks esimesi mänge, mis Google Stadia voogedastusplatvormile välja kuulutati.

Teose uuele platvormile toomise protsessis midagi kaduma ei läinud, vastupidi! Doom Eternal jookseb 4K resolutsioonil, 60 kaadrit sekundis ning olemas on ka HDR-tugi. Nagu platvormile omane, suudab teenus mängu jooksutada igal võimalikul masinal, mis Chrome’i veebibrauserit omab, seega saab põrgudeemoneid rappida nii mobiiltelefonide pisematel ekraanidel kui ka suurtel nutiteleritel.

Arendusstuudio id Software esindajate sõnutsi kulus kõnealuse teose portimiseks vaid paar nädalat. Doom Eternali näol on tegemist (seni) teise suurteosega, mida Google’i pilvedes jooksutatakse – möödunud aastal testis kompanii enda (toona veel nimetut) pilveteenust Ubisofti sügisese hittmängu Assassin’s Creed Odyssey abil.

Praeguseks hetkeks pole teade ei Google Stadia ega Doom Eternali ilmumiskuupäevad. Samuti pole garanteeritud, et id Software’i videomäng täpselt samal päeval kõikidele platvormidele (lisaks Stradiale ka PC, PlayStation 4, Xbox One ja Nintendo Switch) jõuab.