fbpx

Vähe sellest, et Pokemon Go motiveerib inimesi väljas liikuma, plaanib Niantic kasutajad taaskord koristama panna. Selle võiks ilusti kokku võtta lausega: „Maailma koristamine mängleva kergusega.“

Juba teist aastat järjest julgustab Ninantic inimesi 22. aprillil toimuval Maa päeval osa võtmast ka koristustalgutest. Vastutasuks pakub üllitis juurdepääsu erinevatele lisadele ning põhjust end taaskord diivanilt püsti ajada. 2000 osalise täitumisel võib kohata rohkem maa-tüüpi pokemone, 5000 puhul ilmub tänavatele sädelev Diglett ning 7000 saab topeltkoguses mängusiseseid komme (candy) ja tähetolmu (stardust), lisaks tekib võimlatesse taaskord Groudon.

Registreerimiseks on vajalik kirjutada Twitterisse säuts, mis sisaldab @NianticLabs kasutajat ning #AugmentingReality sõnaühendit, samuti ka inimeste arvu, kes koos kraamimas.

Vaadates möödunud aasta statistikat saame teada, et üleskutsest võttis osa tagasihoidlikud 4200 inimest ning ülemaailmselt koguti kokku 6,5 tonni prügi. Tänavu ootab stuudio kindlasti kaks korda kõrgemat tulemust, kuid mängijatebaasi arvesse võttes võiks osaliste arv veelgi suurem olla.

Ideel on jumet ning hoiame pöialt, et korraloojate rekord saab korralikult purustatud. Oma kodukohta võib alati koristada ka ilma midagi vastu saamata, olenemata päevast või ööst. Head lähenevat Maa päeva!

Allikas: NintendoSoup

TULESID AITAB PÕLEMAS HOIDA PUNKTID.EE