fbpx

Oleme juba pikalt ja laialt heietanud sellest, kuidas koodikraapijad on leidnud Respawn Entertainmenti battle royale teose Apex Legends digitaalset retsepti sirvides koostisosi, mis peagi teosesse jõuavad.

Potentsiaalsete sahinate tõenäoliseimaks elemendiks oli uus karakter Octane, kelle mängu saabumine lõpliku kinnituse sai. Lisaks toob värske tegelane endaga kaasa ka teose esimese hooaja ning sellega lisanduva battle passi.

Battle passi hinnaks saab olema 950 Apex Coini, ehk mängusisest valuutat (2800 AC eest on võimalik soetada pundar, mis annab lisaks juurde battle passi esimesed 25 taset). Nagu ka teiste sarnaste teoste puhul, toimib pääse nõnda, et mida rohkem mängija teose alla aega panustab, seda rohkem on tal võimalik kosmeetilist kraami saada (hooaja jooksul on võimalik kokku koguda tervelt 100 erinevat eset). Koheselt lukustuvad lahti kostüümid Mirage’ile, Lifeline’ile ja Wraithile; samuti ei jää täiesti tühjade kätega inimesed, kes otsustavad battle passi mitte osta.

Octane ei ole battle passiga seotud – uue tegelase lahtilukustamine maksab 750 Apex Coini või siis tuleb rohkem vaeva näha ja koguda ohtral Legend Token’eid (too teine valuuta, mida on võimalik mängides teenida). Octane’i võimed keerlevad ümber tema eluriba – tegelase taktikaline võime muudab ta tavapärasest tunduvalt kiiremaks, ent võime kasutamine ampsab tüki tema eluribalt.

Selle tasakaalustamiseks suudab Octane aeglaselt oma elusid taastada, seda muidugi juhul, kui ta parasjagu kuuli ei saa. Adrenaliininarkari supervõimeks on suure batuudi(laadse toote) loomine, mis võimaldab tal koos enda tiimikaaslastega tulisest situatsioonist kiirelt eemalduda.

Allikas: PlayStation Blog

TULESID AITAB PÕLEMAS HOIDA PUNKTID.EE