fbpx

Emuleerimine pole tänaseks päevaks enam mitte mingi uudis. Küll aga on jätkuvalt huvitav vaadata, kuidas sellega saavutatakse originaalversioonist paremad kaadrisagedused ja visuaalne pool. Samuti antakse seeläbi võimalus teiste platvormide teostele ilma liigse vaevata ligi pääseda.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild Wii U versioon on parim näide, kui hea teos välja võib näha. Ülim kogemus on saavutatud Cemu nimelist emulaatorit kasutades. Olgugi, et eelmainitud tarkvara suutis teost jooksutada arvutil juba varemgi, olid selle jõudlus ja võimalused tunduvalt kesisemad. Nüüdseks on arendajad suutnud programmi viia nii kaugele, et eelmainitud üllitis jookseb 4K resolutsioonil 60 kaadrit sekundis ning omab nii mõndagi seadistusvõimalust, millega teost veelgi omapärasemaks muuta.

https://youtu.be/9oBnOEpAYL0

Nimelt on võimalik Cemu viimase versiooniga Breath of the Wildist eemaldada teosele omane cel-shading animatsioonitehnika, mis originaalis annab mängule multikaliku visuaalstiili – uus välimus muudab mängu graafiliselt rohkem Twilight Princessi laadseks. Samuti on võimalik muuta uduefekti ning filtrite sätteid, mille tulemusel saavutatakse kaugemale ulatuv nähtavus ja originaalist tumedam värvipalett.

Ülaltoodud video on tõestus sellest, kui ägedaks saab mängu antud seadete abil tuunida.

Allikas: PC Gamer

TULESID AITAB PÕLEMAS HOIDA PUNKTID.EE