fbpx

„The Simpsons“ ehk eesti keeles „Simpsonid“ jooksevad teleriekraanil juba 30. hooaega järjest. Oma värskeimas osas heidavad nad pilgu karmi ning konkurentsitihedasse e-spordimaailma.

30. hooaja 17. episood kannab alapealkirja „E My Sports“. Kirjelduse järgi jääb perepoeg Bart sõltuvusse võrgumängust Conflict of Enemies, mis animaseriaali produtsendi Twitterisse lekitatud pildi järgi näib olevat segu populaarsetest e-spordimängudest League of Legends ja DOTA 2.

Animaseriaali tegijad kaasasid episoodi loomisesse ka League of Legendsi arendaja Riot Gamesi, et tagada võimalikult täpne videomängude ja e-spordi ekraniseering. Samuti konsulteeriti professionaalsete e-spordivõistkondadega ning külastati organisatsiooni Team Liquid treeningkeskust.

Osa stsenaariumi järgi nakatub lisaks ka Homer e-spordi pisikusse, seda läbi Barti treenimise. Maailma tuntuima kollanahkade perekonna nii-öelda kaine mõistus, tütar Lisa, proovib kõiki tagasi reaalsusesse tuua.

Simpsonitest on tehtud pea 30 videomängu, kuid Ühendriikides 17. märtsi õhtul linastunud episood on esimene, kus küberspordi maailma nii sügavalt proovitakse analüüsida.

Allikas: Kotaku

TULESID AITAB PÕLEMAS HOIDA PUNKTID.EE