fbpx

Eelmisel nädalal lasti välja Apex Legends 1.1 versioon, mis nullis osade mängijate statistika. Antud viga oli kerge parandada, kuid selle lühikese ajaga suutis väike osa kommuunist veel midagi märgata. Mängus oli nupp, millega sai teavitada matšist varakult lahkunud mängurist.

Tihtipeale lahkutakse siis, kui mängitakse üksinda ja saadakse varakult surma, ent ei ole kannatust või usku tiimikaaslastesse. Muidugi tuleb ette ka inimesi, kes panevad mängu kinni, kui ei saa enda soovitud karakterit. Igatepidi on tegu tüütu situatsiooniga neile, kes mängu alles jäävad. Lahkujaid tuleks karistada ning kommuun on antud võimalust soovinud teose ilmumise hetkest alates, kuid hetkel ei ole antud süsteem veel päris valmis.

Respawni kommuunijuht Jayfresh kirjutas Redditis, et antud nuppu oli mängus nähtav, kuna koodis oli väike lõik puudu jäänud. Kindlat aega, millal antud süsteem toimivalt Apex Legendsisse lisatakse, ei ole hetkel veel teada. Muidugi tegeletakse ka pahavara kasutajatega ning Respawn on teinud mitmeid riistvara ID keelde. See tähendab omakorda, et kui karistatud kasutaja soovib uuesti mängima hakata, peab ta omale uue arvuti muretsema.

Allikas: PC Gamer