fbpx

Juba homme, 11. aprillil, algab Tallinnas Kultuurikatlas tänavune Gamedev Days konverents, mis toob kokku erinevad mänguarendajad üle kogu maailma. Veelgi tähtsam on aga fakt, et just selle ürituse raames saab käed külge panna kaua arenduses olnud Eesti mängule Overstep.

Lisaks sellele on Sul, kallis Level1 lugeja, juba praegu esimene mekk suhu saada. Nimelt on mängu looja Gamecan meiega jaganud pisikest killukest eesootavast mängust. Jah, justnimelt nüüd ja praegu avaneb laiemal publikul heita esimene pilk Overstepi mängupildile. Tegijad on oma loomingut kirjeldanud kui „kiireloomuline kolmanda persooni vaatevinklit kasutav mitmikmäng, mis segab kokku tulistamise ja ekstreemspordi“ ning seda on videost endast ka tunda!

Gamecani esialgsed plaanid on Overstep millalgi 2019. aasta jooksul ametlikult välja lasta.