fbpx

Käes on esimene aprill, mis tähendab seda, et veebilehti tuleb tunduvalt kriitilisema pilguga sirvida. Kui miski tundub liiga hea, et tõsi olla… siis tõenäoliselt on tegemist mõne naljahamba vaimusünnitisega. Õnneks teeb Google nalju, mis tegelikult polegi naljad!

Nimelt on kompanii lisanud enda Google Maps äpile võimaluse klassikalist mobiilimängu mängida. Snake on eelkõige tuntud klassikaliste Nokia telefonide kuldvaramust. Tegemist on teosega, mille mängitavus on lihtne, loogiline ning see ei jäta kedagi külmaks.

Androidi ja iOS-i telefonidel leiduvasse rakendusse on lisatud nupuke, mis manab ekraanile mängu, kus saab suurlinnades rongiga ringi sõita ning reisijaid peale korjata. Samuti on seda võimalik teha brauseris, selleks on üles seatud spetsiifiline veebileht.

Snake on Google Mapsis mängitav umbes nädal aega.