fbpx

Homme, 23. aprillil jõuab lõpuks ometi kätte see kauaoodatud päev, mil saame kaklusmängus Mortal Kombat 11 kõiki vanu tuttavaid (ja uusi sõpru) digitaalselt veristama hakata.

Selle tähistamiseks on NetherRealm ja Warner Bros. avaldanud uhiuue treileri, mis teeb heameelt kõikidele neile, kelle arvates olid räpimehed 21 Savage, Vince Staples ning legendaarne Ice Cube halvad valikud varasemate reklaamklippide muusikat tegema. Nimelt kasutatakse värskeimas videos klassikalist tunnusmeloodiat, mida sai esimest korda kuulata 1995. aastal ilmunud mängufilmis.

Ühtlasi peetakse „Mortal Kombatit“ üheks parimaks videomängudel põhinevaks linateoseks, mis eales hõbeekraani on väisanud. Mitte et latt just eriti kõrgel oleks, aga siiski. Side filmiga ei lõppe vaid tunnusmeloodiaga – teose esimeseks lisategelaseks saab Shang Tsung, keda kehastab ei keegi muu kui sama tegelast filmis mänginud Cary-Hiroyuki Tagawa!

Mortal Kombat 11 toob kokku klassikaliste karakterite uued ja vanad versioonid, mis tõotab vaid üht – sellest saab seeria jaburaima narratiiviga mäng! Verine kaklusmäng jõuab nii PC, PlayStation 4, Xbox One’i kui ka Nintendo Switchi peale. Eesootaval reedel saabub ka võimalus Mortal Kombat 11 kinolinal võistlusformaadis proovida – 26. aprillil toimub Kino Sõpruses retrohõnguline MängudeÖÖ, mille põhimänguks justnimelt kõnealune teos!