fbpx

Steami andmeil miljoni mängija piirimail kõikuv teos pole just oma kõrgeimas tipus, kuid ei saa ka väita, et projektil halvasti läheks. Pealegi puudub meil ülevaade, kui palju kogevad üllitist regulaarselt näiteks PlayStation 4 konsooli kasutajad. Igatahes jäi stuudio sunniviisiliselt ilma veel mõnest asjaarmastajast.

Kathmandu uudiste andmeil sai Nepali politsei krimiosakond mitmeid kaebusi murelikelt vanematelt ja õpetajatelt PlayerUnknown’s Battlegrounds suunal. Nende väitel tekitab üllitis lastele sõltuvust, agressiivsust ja segab koolis õppimist ning keskendumist. Kogu vaidlus mängu ümber jõudis ka kohtusse, millesse olid segatud psühhiaatrid, konsultandid ning tähtsaimad huvirühmad. Ootamatul kombel ning kõikide kurvastuseks blokeeriti teos terves riigis. Mis järgmiseks?

Ilmselgelt arvab Nepali mängurite kogukond, et otsus on naeruväärne. Siinkohal võiks süüdistada ka vanemaid endid, kes peaksid kontrollima tihedamalt, millega nende laps tegeleb, selle asemel, et PlayerUnknown’s Battlegrounds haamri alla lüüa. Teose kinnipanek pole lahendus.

Allikas: The Kathmandu Post