fbpx

Juba nädala pärast, 12. aprillil poelettidele jõudev Nintendo Labo – Toy-Con 04: VR Kit toob virtuaalreaalsuse ka Nintendo Switchile. Pappkestadesse peidetud konsool ei jää aga ainult komplektiga kaasatulevatele minimängudele lootma, vaid lisab toe kahele menukale eksklusiivteosele.

Jah, nii Super Mario Odyssey kui ka The Legend of Zelda: Breath of the Wild hakkavad mängijatele pakkuma võimalust tuntuid mänge uue nurga alt kogeda. Kui esimene neist lisab teosesse mõned väiksemad ampsud boonustasemete näol, siis tundub, et Breath of the Wildi saab kasutaja soovi korral otsast lõpuni VR-is läbi mängida.

Ligipääs mõlemale saabub 25. aprillil.

Tegemist pole esimese korraga, mil Nintendo Labo komplektidele suurte mängude tugi külge poogitakse. Esimese paki puhul lisandus võimalus Mario Kart 8 Deluxe’i papist mootorrattaga mängida.