fbpx

Nagu nädala esimeses pooles lubatud sai – Respawn Entertainmenti poolt loodud „Tähesõdade“ mäng Star Wars Jedi: Fallen Order jõudis lõpuks ometi täies hiilguses avalikkuse ette. Esimeses treileris ei näidatud küll mängupilti, ent tutvustati end Impeeriumi eest peitvat peategelast Cal Kestist.

Cal on noor padawan, kes elas üle Order 66 hävitava laine – salajase käsu, mille eesmärgiks oli hävitada Jedide ordu. Nüüd redutab noormees Braka nime kandval planeedil ning üritab märkamatuks jääda. Ei pea olema hiromant, et teada, mis järgmiseks juhtub. Calile on enda hääle ja näo andnud näitleja Cameron Monaghan, kes paljudele tuntud eelkõige populaarsest telesarjast „Gotham“.

Respawn rääkis juba enne treileri ilmumist, et Star Wars Jedi: Fallen Order saab olema puhtalt üksikmängule fokusseeritud teos, milles pole ei mikromaakseid ega auhinnakaste. Mäng tutvustab „Tähesõdade“ fännidele uusi ja huvitavaid asukohti ning tegelasi. Samuti lubati, et võitlussüsteemi on lihtne selgeks saada, ent vastastega madistamine sisaldab ka palju sügavust.

Star Wars Jedi: Fallen Order ilmub käesoleva aasta 15. novembril PC, PlayStation 4 ja Xbox One’i peal.