fbpx

Thermaltake on arvutientusiastide seas tuntud bränd. Kes kasvõi korra elus ise endale arvutit ehitanud, sellele on raudselt huviorbiiti jäänud nende toodetud korpused, toiteplokid… ja miks mitte ka vesijahutus? Nüüd saab nimekirja lisada arvutilaua.

Mänguritele suunatud tooted on viimastel aastatel väljunud normaalsuse piiridest ja sisenenud pigem ulme valdkonda. LED valgustusega hiirematid, toolid ning miks mitte ka lauad. Seda viimast proovibki täita Thermaltake. Nad tõid turule 1200$ maksva arvutilaua, mille nimetus võiks eeldada, et sellega saab vabalt lahingusse minna: Level 20 RGB Battlestation Gaming Desk.

Väliselt võib tunduda, et tegu on lihtsalt veidi edevama esemega, mille taga istudes oma päevad ja ööd mööda saata. 165cm laiust, 75cm sügavust, elektrooniliselt reguleeritav kõrgus vahemikus 70-100cm. Alumiiniumist raam suudab kanda kuni 150kg, mis tähendab, et tundugu arvutikast kuitahes raske, võib selle muretult lauale tõsta. Laua pinda katab aga ülisuur hiiremati sarnane pind. LED valgus on kontrollitav läbi Thermaltake’i enda tarkvara, mis lubab ühendada ka Alexa ning Razer Chroma tooteid.

Vahepeal võis tunduda, et värvilise valgustusega üle valatud ning välimuselt teismelisi poisse püüdvad tooted hakkavad minevikku jääma, ent Level 20 RGB Battlestation Gaming Desk näitab, et see ei ole nii. Iseasi, kas ja keda selline hinnasilt tõmbab. Kui aga tahta ühendada laud ja arvuti, soovitame vaadata Lial Li tooteid.

Allikas: Techpowerup