fbpx

Olid ajad, (käesoleva aasta veebruar) kui Apex Legendsi peeti Fortnite suurimaks konkurendiks. Paraku on see rong praeguseks jaamast lahkunud ning seda võrdlust võib nüüd pigem pidada PlayerUnknown’s Battlegroundsiga. Sellegipoolest on üllitis endast märgi maha asetanud ning jälje lumme sulatanud, mängust endiselt räägitakse.

Respawni värskest redditi postitusest saame teada, et üle 50 miljoni kasutajat omavast mängust on praeguseks eemaldatud või peatatud 770 000 petturit. Vähemalt 300 000 nendest on katse luua uus kasutaja, sest ilmselgelt läheb sohitegija uuele katsele. Põhjusel, et õnnekütte on konsoolidel lihtsam kontrolli all hoida, käivad antud numbrid ainult arvutikasutajate kohta.

Naljaga pooleks on Respawni projekt eemaldanud ilmselt rohkem pettureid, kui neil praeguseks mängijaid järele jäänud. Võrdluseks on Twitch andmeil teosel olnud kõrgeim vaatajate arv 192 039, millest järele on jäänud keskmiselt 30 000. Siinkohal jõuamegi tagasi algusesse, kus sai mainitud võrdlust PlayerUnknown’s Battlegroundsiga, see viimane number on neil ühine.

Lisaks tegeletakse endiselt projekti arendamise või siis teisisõnu parandamisega ning kutsutakse inimesi üles saatma videoid probleemsetest kohtadest. Üks nendest on näiteks puuduv heli lähedalasuvatest sammudest, kuid üksikud juhtumid ei anna veel alust reageerimiseks.

Midagi ei ole veel kadunud ning ajapikku kujuneb kõigil oma kindel mängijatebaas, sest Apex Legends pole üldse halb, lihtsalt paar vajalikku uuendust on puudu.

Allikas: Reddit, Twitchmetrics