fbpx

Tundub nagu oleks see olnud alles eile, kui Beat Saber virtuaalreaalsuse vallutas. Tegelikult aga tähistas nüüdseks ülipopulaarseks saanud rütmimäng 1. mail alles oma esimest sünnipäeva.

Selleks, et vanu ja uusi fänne millegi toredaga kostitada, lasi Beat Saberi looja Beat Games (varem Hyperbolic Magnetism) tasuta välja mängu ühe varasematest versioonidest.

Uus (või pigem siis ammune) versioon kannab nime Beat Saber Origin ning pärineb 2016. aasta novembrist, mil arendajad olid mängu kallal töötanud vaid umbes kuu aega. Arendajate endi sõnul on vast välja lastud versioon küll algeline, ent igati mängitav. Mängus on vaid üks lugu ja puudub menüü. Samuti võib hea õnne korral bugide otsa sattuda. Tasub meeles pidada, et tegemist ei ole demo ega tervikmängu tasuta versiooniga – selleks tuleb siiski raha välja käia. Küll aga on Beat Saber Origin vahva võimalus Beat Saberi fännidele heita pilk mänguarenduse kulisside taha.

Steami kasutajad saavad Beat Saber Origini tasuta alla laadida siit. Kahjuks Playstation VR-i omanikud seekordsest sünnipäevapeost osa võtta ei saa.

Allikas: Polygon