fbpx

Õues on kehv suusailm, mänguriiulid tühjad, mingit uut meelelahutajat ka silmapiiril ei paista. Ehk oleks aeg anda võimalus neile teostele, mida siiani oleme pidanud oma maitsest liiga erinevaks?

EA jagab just eelnimetatud probleemile lahenduse andes kõigile Originsi kasutajatele tasuta elusimulaatori Sims 4.

https://youtu.be/z00mK3Pxc8w

Tõsi, 2014. aastal ilmunud Sims 4 pole ilma lisapakkideta teab mis meelelahutus. Neid aga on nüüdseks ilmunud nii palju, et silme eest läheb kirjuks. Alates vampiiridest ning lõpetades lemmikloomade või kuulsusejanuliste teismelistega. Kogu kupatuse omamiseks peab oma rahakotti kergendama… samas, mida üldse saab tänapäeval paarisaja euro eest? Uue graafikakaardi? Aga seda pole ju Simsi mängimiseks ilmselt vaja.

Nüüd aga tekib uus küsimus. Kui baasmängu ilmumisest on möödas üle viie aasta, teost jagatakse tasuta ära ning E3, see kõige parem koht, kus midagi uut välja kuulutada, on kohe ukse taga… siis kas see tähendab, et on oodata seeria viiendat osa?

Pakkumine aegub 28. mail ning selle lunastamiseks tuleb vaid oma Origini kasutajaga sisse logida ja mäng oma nimekirja lisada. Kel on aga mõnes EA teoses limiteeritud ligipääs, peab ka Sims 4 osas suu puhtaks pühkima…

NB! Et mitte kunagi sääraseid pakkumisi maha magada, liitu Level1 Discordiga ning jälgi #sooduspakkumised kanalit!